Nem esélyesnek kell lenni, hanem győztesnek!

Nem esélyesnek kell lenni, hanem győztesnek!

Szatmáry Kristóffal, a mostani választásokon ismét győztes országgyűlési képviselővel beszélgettünk.

  • Gratulálok! Nehéz volt?

Igen, hosszú és fárasztó, de megérte dolgozni. 

  • Számítottál ekkora győzelemre?

Országosan mindkettő győzelemre számítottunk, bár az koránt sem volt biztos, hogy ilyen mértékben állnak mellettünk az emberek. A közvélemény-kutatások nagy része nem jelzett 2/3-os sikert. Ez azt mutatja, hogy a ránk szavazók egy része nyilvánosan nem mondta el, hogy kire húzza be az ikszet. De ezt nem is csodálom, hisz egyes médiumokból iszonyatos hecckampány zúdult ránk. A választókerületben már kiélezettebb volt a küzdelem, de erre számítottunk is.

  • Mi volt a legnehezebb a kampányban?

Talán annak a stílusnak az elviselése volt a legnehezebb, amelyet az egyik, magát legesélyesebb ellenzéki jelöltnek nevező személy hozott magával be a Kertvárosba. A személyeskedő, mocskolódó, hazug negatív kampány eddig ismeretlen volt nálunk. Remélem ezzel a választással ezt is magunk mögött tudhatjuk. 

  • Gondolom egyedül nem ment volna. Ilyen jó a csapat nálatok?

Közösségi siker volt, nem egyéni. Annak a közösségnek a sikere, akik immár 20 éve a Kertváros fejlődéséért dolgoznak, és részesei e helyi politikai életnek is. Külön köszönet Kovács Péter polgármesternek és közvetlen munkatársaimnak, Ács Anikónak, Antalóczy Csabának és Juhász Pintér Pálnak. De nagyon sok ember munkája benne van ebben a győzelemben, azoké is, akik szavazatukkal segítették a közös győzelmet. Köszönöm még egyszer valamennyiüknek! Természetesen köszönettel tartozom feleségemnek, Beának, és a gyermekeimnek is, hogy ebben az időszakban türelmesek voltak, mellettem álltak és a háttérben segítettek.

  • Újraválasztott képviselőként, ha leteszed az esküt májusban, mi lesz az első dolog, amit szeretnél a Kertváros érdekében tenni?

Továbbra is rendezni kívánom az Ikarus Ipari Park ügyét. A repülőgépzaj mérséklése terén is van még tennivaló, bár vannak már eredmények, de a lakossági visszajelzések alapján ezt mindenképp folytatni kell. Nemrég harcoltuk ki, hogy a kormány biztosítson forrást a budapesti földutak felszámolására, külső kerületként ez minket is érint. Azon leszek, hogy ez a program is minél hamarabb megvalósuljon, és valamennyi földutunk megkapja az aszfaltburkolatot. Külön jó hír, hogy a földutak felszámolására szánt helyi forrásokat így iskolák, óvodák, orvosi rendelők felújítására fordíthatjuk. A most kezdődő ciklusban befejezzük a Jókai utcai szakrendelőt érintő újabb beruházásokat is.

  • Mik a tervek a következő 4 évre?

A cél a további nyugodt építkezés, amit Kovács Péter polgármester úrral eddig közösen meg is tudtunk valósítani.

  • Akkor mégsem lesz mélygarázs a Jókain? :DDDD

Mélygarázs nem lesz. Viszont lesz ott szakrendelő-felújítás, bővítés és közterület-rendezés.

  • Terjedt néhány butaság a kampányban, volt esetleg olyan álhír, amin nevettél?

Leginkább kínunkban nevettünk, de sokszor inkább sírni lett volna kedvünk. 

  • Hogyan léphetnek Veled kapcsolatba a választók a kérdésükkel, problémájukkal?

Ahogy eddig is: elérhetnek telefonon vagy épp a Facebookon. Az önkormányzat honlapján is megtalálhatóak az elérhetőségeim, valamint képviselői fogadóórát is tartok.

  • Mit üzensz azoknak a választóknak, akik nem Rád szavaztak?

Természetesen az ő érdekükben is fogok dolgozni a következő 4 évben. Azon leszek, hogy az ő bizalmukat is kiérdemeljem a következő választáson.

 

 

https://szeretlek-kertvaros.blogstar.hu/./pages/szeretlek-kertvaros/contents/blog/51056/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?